Een goede huisstijl moet uitstralen wat jij wilt uitstralen en de juiste mensen inspireren. Wil jij jezelf als merk onderscheiden met een sterke visuele identiteit? Laat de wereld zien wie je bent en waar je voor staat!

Hoe belangrijk is een huisstijl eigenlijk?

Met je huisstijl bepaal je de imago van jouw onderneming. Je laat je klanten of potentiële klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Als je je huisstijl consistent doortrekt in je gehele onderneming zorgt het voor herkenning en professionaliteit. Hierdoor wordt je onderneming makkelijker en sneller herkend.

 

 

Visueel maken van je onderneming

Waar sta je als onderneming en waar wil je naar toe. Doormiddel van een Moodboard kun je de visie van je onderneming op een mooie manier visueel maken. Dat is dan ook waar ik na een intake mee start. Het visueel maken van jouw onderneming.

 

Logo en huisstijl

Je huisstijl start met een logo maar eindigt daar zeer zeker niet. Het logo is waarschijnlijk het meest herkenbare aan je onderneming, maar vergis je niet in wat de juiste kleur en lettertype voor je herkenbaarheid kan doen.

Social Media huisstijl

Social Media is inmiddels niet meer weg te denken binnen een goede bedrijfsvoering. Je huisstijl doortrekken naar je Social Media kanalen is dus zeker een goed idee. Hier lees je meer over het toepassen van je huisstijl in je social media kanalen

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees snel hier verder

Heb je vragen of ben je op zoek naar een huisstijl welke perfect aansluit op jouw onderneming of huidige huisstijl? Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier 

11 + 2 =