Maatwerk

 

Op deze pagina tref je de informatie aan over de diensten die ik aanbied. Hieronder leg ik je uit wat mijn werkwijze is voor geboorte en wedding stationery en kun je meer informatie vinden voor logo- en huisstijl ontwerp. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Kaarten op maat

Wat leuk dat jullie een eigen persoonlijke kaart willen laten maken. Mijn werkwijze bestaat globaal uit de volgende stappen:

#1 Offerte

Ben je enthousiast over mijn kaarten? Stuur me dan via het contactformulier een bericht met vragen en ideeën zodat ik een passende offerte kan maken. Graag vraag ik je om alvast na te denken over het formaat, de aantallen en het papiersoort. In het contactformulier geef je ook de stijl van het kaartje door, denk hierbij aan kleur en typografie. Aan de hand van deze gegevens maak ik een offerte op maat.

#2 Aan de slag

Als ik alle wensen en een akkoord op de offerte heb ontvangen, ga ik met jullie eigen unieke ontwerp aan de slag. Dit ontwerp stuur ik per e-mail door. Wijzigingen zijn op ieder moment mogelijk.

#3 Proefdruk en enveloppen

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp laat ik een proefdruk maken bij de drukker, dat jullie kunnen vasthouden, voelen en ervaren. Een proefdruk is altijd gratis. Met de proefdruk stuur ik de enveloppen mee, zodat je die vast kunt schrijven. Heb je verdere stationery besteld zoals touw of sluitzegels? Dan stuur ik deze ook meteen mee.

#4 De kaart

Voordat ik de kaarten bij de drukker laat maken ontvangen jullie nog een laatste digitale versie. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Hiervoor zijn jullie zelf eindverantwoordelijk. Na een definitief akkoord laat ik de kaarten voor jullie drukken.

Interesse of ben je benieuwd naar de prijs? Neem een kijkje in het prijsvoorbeeld of neem contact met me op.

Ontwerp voor ondernemers

 

Ben jij die vrouwelijke ondernemer die graag haar merk of bedrijf wil onderscheiden met een sterke visuele indentiteit? Een goede huisstijl moet uitstralen wat jij wilt uitstralen en de juiste mensen inspireren. Mijn missie is om jouw persoonlijkheid en visie te weerspiegelen naar een persoonlijke huisstijl en logo ontwerp die bij jou en jouw bedrijf past.

Naast een logo en huisstijl ontwerp bied ik ook aanvullende items zoals visitekaartjes, posters en flyers aan. Een Instagram branding pakket is ook mogelijk. Zo kun je jouw huisstijl doortrekken naar jouw instagram pagina en andere social media kanalen.

# Logo en huisstijl ontwerp

Wil jij jezelf als merk onderscheiden met een sterke visuele identiteit. Een goede huisstijl moet uitstralen wat jij wilt uitstralen en de juiste mensen inspireren. Consistent gebruik van je logo, kleuren en vormen zorgt voor herkenning en geeft een professionele uitstraling.

Een complete huisstijl of alleen een logo. Ik help je graag om jouw persoonlijkheid en de indentiteit van  jouw onderneming te vertalen naar een uniek logo of huisstijl wat volledig bij jouw onderneming aansluit.

Bij het afnemen van een volledig huisstijl ontwerp ontvang je van mij een brand guide (overzicht van je huisstijl) zodat jij ook een praktisch overzicht hebt van jouw unieke branding. Laat je inspireren en neem een lees meer over mijn werkwijze

Naast logo-ontwerp bied ik aanvullende huisstijl items aan, zoals visitekaartjes, flyers en posters. Laat ik nou dol zijn op het complete plaatje!

Logo en branding ontwerp vanaf €349,- excl.

 

 

# Instagram branding pakket

Social media is niet meer weg te denken. Mijn social media liefde is Instagram. Instagram geeft je de kans om authentieke relaties met je volgers op te bouwen. Je kan jouw persoonlijkheid en de passie van je bedrijf maximaal overbrengen. Met een herkenbare huisstijl kan jij het verschil maken op social media!

Heb je al een strategie of misschien nog helemaal niet en wil je dat ik je ondersteun bij het visualiseren van een passende huisstijl voor je Instagram pagina? Ik help je graag met het ontwikkelen van templates en PNG’s zodat je jouw huisstijl door kunt trekken naar jouw social media kanalen. Natuurlijk leg ik stap voor stap uit hoe je de templates kunt gebruiken. Dit branding pakket is ook toe te passen op andere social media kanalen. Laat je inspireren en neem een lees meer over mijn werkwijze

Bij dit pakket krijg jij:
· 3 Instagram story template’s
· 4 highligt afbeeldingen
· 3 template Instagram posts
· 4 PNG afbeeldingen
· Canva handleiding

Instagram branding pakket vanaf €275,- excl.

Interesse of wil je graag wat meer informatie?  Neem contact met me op.