Geboortekaartje Emma

We zijn erg blij met ons geboortekaartje! Dank je wel Ankie! Samen onze wensen doorgenomen en één dag later al een ontwerp in onze mail. Het persoonlijke en warme contact was erg prettig. Ankie heeft naast onze wensen ook haar ideeën en adviezen gegeven, dat was er prettig.

Kaz en Sanne

Onwijs blij met het prachtige geboortekaartje van onze dochter! Heel veel leuke reacties gehad over het mooie ontwerp dat Ankie voor ons gemaakt heeft!

Walter en Fenna

slow_and_grow_journal_referentie
geboortekaartje_letterpress_sepp

We zijn erg blij met onze geboorte kaartjes van Loreen. Ankie dacht goed mee en alle aanpassingen werden erg snel doorgevoerd. De levering was ook perfect op tijd.

Jochem en Pauline

Samenwerken met Ankie is een feestje. Ze luistert heel goed naar je, ze neemt de tijd voor je en ze is super lief. Ze heeft mijn Slow & Grow Journal heel mooi vormgegeven. Maar ook voorzag ze me van tips als iets beter of handiger zou kunnen. Super blij met Ankie en dankjewel voor alles!!

Mirjam Beek
Slow and grow journal

slow_and_grow_journal_referentie
geboortekaartje_letterpress_sepp

De geboorte kaartjes voor onze zoontjes zijn ontworpen door Ankie. Wij deelde onze wensen en Ankie ging ermee aan de slag. Zelfs een wijziging op het laatste moment was geen probleem. Wij zijn super tevreden en onwijs trots op de mooie kaartjes!

Evelien en Vincent

Wij zijn erg blij met het geboortekaartje dat Ankie voor ons heeft ontworpen. Zelf wisten we niet goed welke richting we moesten kiezen, zoveel keus! Dankzij het doorvragen en meedenken van Ankie kwamen we tot een gewenst en mooi resultaat! Ankie stond open voor aanpassingen en dacht met ons mee. Daarnaast zijn de kaartjes van goede kwaliteit. Super bedankt!

Jaap en Jessie

geboortekaartje_rosegoud_lieve

Ontzettend bedankt voor het fijne contact en het ontzettende mooie kaartje voor Luuk. We zijn er heel blij mee! We hebben het snelle handelen en het korte lijntje als heel prettig ervaren. Het allerbeste en wie weet tot ziens! Ps bedankt ook voor je persoonlijke kaartje! Heel leuk!

Robbin en Jasmijn

We zijn ontzettend blij met het geboortekaartje en hebben heel veel leuke reacties gehad! En dan met name over het bijzondere papier, wat voelt dat fijn!

Dank je wel voor je mooie ontwerp, service & prettige e-mail wisselingen!

Gerdo en Lineke

Al zoekende naar originele geboortekaartjes op Pinterest kwamen wij op de website van Lab 1823 terecht. Wat een leuke ontwerpen en goede service! Het contact verliep zeer goed en bovenal snel! Zelfs in haar vakantie kregen wij nog dezelfde dag een reactie van Ankie op onze e-mail. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en hebben leuke reacties gekregen op het geboortekaartje! Wat ons betreft is Lab 1823 een aanrader als je op zoek bent naar snelle, vriendelijke service en een mooi ontwerp!

Madeleine en Bart

Fijn geholpen bij ons geboortekaartje!
Ankie wist snel wat wij bedoelde en de communicatie liep vlot. Een aanrader!

Claudia en Rolf 

Wij zijn super tevreden van het werk van Ankie en de samenwerking met haar! Wij hebben haar gecontacteerd voor ons geboorte- en borrelkaartje en het is exact hoe we het voor ogen hadden! De commentaren van vrienden en familie zijn lovend, en dat hebben we volledig aan Ankie te danken! 100x bedankt!

Laura en Nick

We wilden graag een ander geboortekaartje dan anders, we waren gelijk verkocht toen we dit ontwerp zagen. Hele mooie kwaliteit en goede service, tot op het laatst nog aanpassingen kunnen doen wat we erg fijn vonden! Hopelijk tot de volgende keer!

Liselotte en Mitchel 

Via Pinterest terecht gekomen op de website van Lab 1823 en meteen verliefd! Ik probeerde me nog te oriënteren op andere sites met geboortekaartjes maar dat ene geboortekaartje wat ik bij Lab 1823 had gezien, kwam ik nergens tegen. Na wat heen en weer gemail en advies van Ankie stuurde zij mij wat voorbeeldkaartjes toe en toen was ik om. Ik werk zelf in de kinderopvang en zie met regelmaat geboortekaartjes maar zulke originele kaartjes als die van Lab 1823 had ik nog nooit gezien en tevens ook nooit gevoeld (door soft touch coating). Wij hebben alleen maar complimenten en positieve reacties gekregen op ons geboortekaartje!

Dave en Linda

We zijn heel erg blij met de prachtige geboorte kaart van onze dochter! Ankie heeft het ontwerp precies aangepast naar onze wensen. We krijgen veel complimenten over de mooie kaart. Ankie reageert snel en is heel duidelijk in haar communicatie. Zeker aan te bevelen! We wilden graag een ander geboortekaartje dan anders, we waren gelijk verkocht toen we dit ontwerp zagen. Hele mooie kwaliteit en goede service, tot op het laatst nog aanpassingen kunnen doen wat we erg fijn vonden! Hopelijk tot de volgende keer!

Jessica en Niels 

We hebben ankie een half jaar geleden door veel geluk op Instagram gevonden. Ik was meteen verkocht door de leuke tijdloze en creatieve ontwerpen. Ik heb meteen contact gezocht en haar verteld wat ik ongeveer wilde. Ik wist het op dat moment zelf nog niet precies. Na een paar dagen kreeg ik een proefontwerp en ik geloofde mijn ogen niet, alsof ze in mijn hoofd had kunnen kijken en daar precies uit had gehaald wat ik zocht. Nog een half jaartje hebben we binnen een mailtje of 5 alles helemaal geperfectioneerd en na mijn bevalling waren de kaartjes al heel snel binnen. We zijn ontzettend tevreden over Ankie en haar producten en we zouden het iedereen aanbevelen. Nogmaals Ankie we zijn je ontzettend dankbaar voor ons prachtige geboortekaartje

Denise en Jasper

Super blij met het mooie resultaat voor ons geboortekaartje! En daarbij nog eens hele snelle en fijne service

Sharon en Daniel 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Ankie! Snelle respons op mails, alles ging erg vlot. En het eindresultaat is super, al erg veel complimenten gekregen over ons kaartje. Een topper!

Magali en Jorn

Absoluut een aanrader!! Wij zijn super blij met het geweldig mooie geboortekaartje voor onze dochter Julot! Héle goede en snelle service, aan alles merk je dat het kaartje met liefde is ontworpen, Dank!

Edwin en Lonneke

 

Wij zijn heel blij met onze geboortekaartjes! En ook met de service! We kregen steeds heel snel reactie van Ankie en een nieuwe versie zat ook steeds snel in onze mailbox.

Fleur en Koen

Ankie heeft voor ons een super mooi geboortekaartje ontworpen. Wij zijn super blij met het resultaat!! Zeker een aanrader

Izan en Nathalie

Wauw dikke chapeau voor Ankie! Het geboortekaartje van Boaz was, strak, uniek, niet standaard en de perfecte kleur. De communicatie verliep snel en duidelijk. Een dikke pluim voor Ankie!

Rian en Menno

Ankie heeft in een korte tijd een kaartje op maat voor ons weten te maken waar we enorm tevreden over ze zijn. Ze is goed bereikbaar, snel en luistert naar de klantwens en weet deze door te vertalen naar een mooie kaart. Nogmaals dank!

 

Paulien en Adzer

Super blij met ons geboortekaartje van Bobby. Goede communicatie en mooi design. Wij raden het iedereen aan!

Freek en Marlou

We hebben fijn samen gewerkt met Ankie. We hebben heel veel complimenten gekregen op ons kaartje. Kortom wij zijn erg tevreden!
Willem en Lisette

Onze ervaring met Lab 1823 / Ankie is echt geweldig. We zijn heel blij met het originele geboortekaartje voor onze dochter Fien. De communicatie met Ankie verliep heel snel en soepel. Ze dacht heel fijn mee en de kaarten waren er super snel.

Toon en Anneloes

Wij zijn hartstikke blij met het resultaat en hoe het kaartje vorm heeft gekregen op basis van onze wensen. De reacties die we krijgen zijn ook alleen maar leuk! Van begin tot eind een uitstekende service, hier kunnen andere bedrijven zeker wat van leren! Een absolute aanrader! 
Remon en Annelies

Het geboortekaartje voor Noud is precies geworden zoals we voor ogen hadden

Hartstikke bedankt voor ontwerp! 
Angela en Mark

Super blij met het geboortekaartje van onze zoon Siem! Het ontwerp hiervan gewonnen met de Facebook/Instagram actie! Super blij hoe we samen het kaartje ontworpen hebben.. Toen onze zoon er was, een snelle levering van het kaartje!
Ankie bedankt! 
Fred en Nicole

Super tevreden zijn wij met het geboortekaartje voor onze dochter Roos. Complimenten voor het meedenken, ontwerp en de service… Ik zou Lab1823 bij iedereen aanraden. Ankie nogmaals bedankt. 
Gerwin en Els

Wat zijn wij blij met ons geboorte kaartje voor ons zoontje Mees. Ankie heeft het kaartje naar onze wens ontworpen! Ze heeft mee gedacht en nam de tijd om te komen tot een voor ons perfect eindresultaat! 
Lab1823 super! 
Vincent en Evelien