Dream in dried flowers

Lopende tegen het einde van 2019 is het tijd om met volle blik vooruit te kijken naar de trends van 2020. Droogbloemen hebben in 2019 haar come back gemaakt en daar gaan we volgend trouwjaar nog veel meer van terug zien.

Bloemstukken en boeketten van niet alleen droogbloemen maar ook gecombineerd met echte bloemen. In het voorjaar en vroege zomer is er namelijk minder keuze in droogbloemen en kun je deze mooi combineren met prachtige verse bloemen.

In 2020 zien we prachtige kleuren in rijke pigmenten voorbij komen. Denk hierbij aan diepblauw, warme aarde tinten, paars, mosgroen. Naarst rijke kleuren zien we ook zachte rustige tinten voorbij komen.

Minimalistische ontwerpen en grafische vormen zullen mooie duurzame materialen zullen we in 2020 ook weer veel terug gaan zien.

Laat je inspireren door deze prachtige inspratitebeelden van de Dream in dried flowers weddingshoot. Deze shoot is alles omvattend en geeft je de inkijk in de trends van 2020

Deze prachtige real weddingshoot is mede mogelijkgemaakt door:

Stylingconcept, styling & organisatie: Drooomevent
Organisatie & styling: Unique Weddings
Locatie: Fischer Hotel de Klepperman

Fotografie: Karin Bunschoten fotografie
Videografie: Naomi Diaz Photography & Film
Trouwjurk: Yalisa’s Bruidsmode
Trouwpak: DARE custom suits
Bloemwerk: Dirk-Geert Korlaar
Sieraden: Atelier 10-line
MUA: Chantelle Alyssa Hair & Make-up
Servies: Serve verhuurservice
Taart: Cheffi’s Pastries
Muziek: The Weddingsingers

Deze shoot is ook gepubliceerd op The Perfect Wedding 

Wil je graag nog meer weten over hoe je deze trend toe kunt passen in jullie eigen wedding stationery? Neem dan contact op.