Bijzondere en unieke trouwlocatie’s

Bij een droombruiloft hoort natuurlijk ook een droomlocatie, maar dat is dan nog best een uitdaging toch? Er zijn zo veel mogelijkheden en daarbij is de locatie mede bepalend voor jullie bijzondere dag. Omdat ik je graag wat inspiratie wil meegegeven heb ik een aantal prachtige en bijzondere locaties voor je op een rijtje gezet, echte pareltjes uit eigen land. Ben je opzoek naar een sprookjesachtige bruiloft in het bos,  Een stoere industriële bruiloft of een romantische standbruiloft? Laat je inspireren door deze prachtige trouwlocaties

Wat is jou perfecte trouwlocatie?

# Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Elkaar het jawoord geven in dit ontzettend leuke tuinhuisje, proosten met champagne, de bruidstaart aansnijden, dineren en een geweldig feest, alles is mogelijk in de Meelfabriek. Geniet bij mooi weer van de prachtige tuin aan het water of stap aan boord van een van de prachtige sloepen en laat je door een schipper rondvaren door het centrum van Leiden of richting de Kagerplassen

# Metaal Kathedraal

Trouwen onder de nok van een Kathedraal? Buiten dineren aan een lange tafel omgeven door vuren, fakkels, flora en fauna? Dansen rond het vuur? Borrelen in een voormalige fabriek, een decor van vergane glorie, aangekleed met uniek meubilair, kroonluchters, chesterfields en kunst aan de wand. De Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie, een unieke inspirerende plek in hartje Nederland.

# Feel good tent event

Trouwen midden in de bossen van Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur. En ’s avonds… een geweldig feest! Buiten of binnen in sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond met romantische fakkels en een feeëriek verlicht bos.

# Centraal Keteluis 

Een inspirerende industriële trouwlocatie. Rauwe, ongestukte muren en betonnen vloeren gecombineerd met natuurlijke materialen. Linnen, katoen, wol, hout en schapenvachten zorgen voor een unieke, warme en  romantische sfeer. Het ‘industriële pareltje van Amersfoort’ is gelegen op de Wagenwerkplaats, vlak naast het spoor.

# Barbarossa Beach

Wat is er nou mooier om elkaar het ja-woord te geven terwijl je de zee hoort ruisen, je blote voeten in het zand staan en de wind die door je haren waait. Barbarossa ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen. De elegante stijl van Barbarossa past bij het idyllische “Zwarte Pad”. De frisse, lichte inrichting met natuurlijke elementen en een ontspannen sfeer maken Barbarossa perfect voor een huwelijk aan zee.

# Restaurant de Kas

De Kas is een unieke locatie in het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926. Ze kweken zelf hun groenten en kruiden in de kassen en de tuinen. Een intieme huwelijksceremonie kan in de tuinzaal plaatsvinden, gevolgd door een receptie in de kruidentuin, als het weer dit toelaat.