Huisstijl ontwerp

Ben jij die vrouwelijke ondernemer die graag haar merk of bedrijf wil onderscheiden met een sterke visuele identiteit? Een goede huisstijl moet uitstralen wat jij wilt uitstralen en de juiste mensen inspireren. Consistent gebruik van je logo, kleuren en vormen zorgt voor herkenning, professionaliteit en geeft een stevig fundament van jouw merk en onderneming.

Een complete huisstijl of alleen een logo. Ik help je graag om jouw persoonlijkheid en de identiteit van  jouw onderneming te vertalen naar een uniek logo of huisstijl wat volledig bij jouw onderneming aansluit.

Naast een logo en huisstijl ontwerp bied ik ook aanvullende huisstijl items zoals visitekaartjes, posters en flyers aan. Een Instagram branding pakket is ook mogelijk. Zo kun je jouw huisstijl doortrekken naar jouw Instagram pagina en andere social media kanalen.

Laat ik nou dol zijn op het complete plaatje!

# Logo en huisstijl ontwerp

Ik start met maken van een visueel moodboard. Daarna gaan we kijken naar kleur en lettertype gebruik. Als het moodboard af is en de de kleuren en lettertypes bepaalt zijn, kan er gestart worden met het ontwerpen van je logo. Eerst zullen er schetsen gemaakt worden, die we uiteindelijk in maximaal 3 revisie rondes gaan finetunen tot je definitieve logo. Je ontvangt je logo in verschillende bestand formaten aangeleverd zodat je het kan gebruiken op je website, social media, drukwerk en andere marketing doeleinden.

Bij het afnemen van een volledig huisstijl ontwerp ontvang je van mij een brand guide (overzicht van je huisstijl) zodat jij ook een praktisch overzicht hebt van jouw unieke branding. Neem een kijkje in mijn portfolio en laat je inspireren. Naast logo-ontwerp bied ik aanvullende huisstijl items aan, zoals visitekaartjes, flyers en posters.

Laat ik nou dol zijn op het complete plaatje!

Logo en branding ontwerp vanaf €349,- excl.

# Instagram branding pakket

Heb je al een strategie of misschien nog helemaal niet en wil je dat ik je ondersteun bij het visualiseren van een passende huisstijl voor je Instagram pagina? Ik help je graag met het ontwikkelen van templates en PNG’s zodat je jouw huisstijl door kunt trekken naar jouw social media kanalen.

We beginnen met een intake gesprek, dit kan online of offline. Ik inventariseer je wensen en ga daarna voor je aan de slag.

Bij dit pakket krijg jij:
· 3 Instagram story template’s
· 4 highligt afbeeldingen
· 3 template Instagram posts
· 4 PNG afbeeldingen
· Canva handleiding

Natuurlijk leg ik stap voor stap uit hoe je de templates kunt gebruiken. Dit Instagram branding pakket is ook toe te passen op andere social media kanalen.

Instagram branding pakket vanaf €275,- excl.

Interesse in een logo, huisstijl of Instagram pakket? Neem snel contact met me op.