Kaarten op maat

Wat leuk dat jullie een eigen persoonlijke kaart willen laten maken. Geboortekaartjes, trouwkaarten of een complete wedding stationery. Speciaal voor jullie maak ik alles op maat, geheel naar wens. Uiteraard zijn jullie wensen de basis voor het ontwerp. Een themabruiloft? Een terugkerende kleur in het babykamertje? Een inspirerende tekst of quote? Ik verwerk het graag in jullie eigen unieke ontwerp. Graag een gratis sample pakket ontvangen? Neem dan even contact met mij op.

Mijn werkwijze bestaat globaal uit de volgende stappen:

#1 Offerte

Ben je enthousiast over mijn ontwerpen? Stuur me dan via het contactformulier een bericht met je vragen en ideeën zodat ik een passende offerte kan maken. Graag vraag ik je om alvast na te denken over het formaat en de papiersoort. In het contactformulier geef je ook de stijl van het kaartje door, denk hierbij aan kleur en typografie. Heb je een kaart op de website gezien die je aanstaat, maar nog wat aanpassingen nodig heeft? Geef dit dan aan bij je aanvraag, net zoals het aantal kaartjes. Aan de hand van deze gegevens maak ik een offerte op maat.

#2 Aan de slag

Als ik alle wensen en een akkoord op de offerte heb ontvangen, ga ik met jullie eigen unieke ontwerp aan de slag. Dit ontwerp stuur ik per e-mail door. Wijzigingen zijn op ieder moment mogelijk.

#3 Proefdruk en enveloppen

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp laat ik een proefdruk maken bij de drukker, dat jullie kunnen vasthouden, voelen en ervaren. Een proefdruk is altijd gratis. Met de proefdruk stuur ik de enveloppen mee, zodat je die vast kunt schrijven. Heb je verdere stationery besteld zoals touw of sluitzegels? Dan stuur ik deze ook meteen mee.

#4 De kaart

Voordat ik de kaarten bij de drukker laat maken ontvangen jullie nog een laatste digitale versie. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Hiervoor zijn jullie zelf eindverantwoordelijk. Na een definitief akkoord laat ik de kaarten voor jullie drukken.

Interesse in een kaartje of poster? Neem snel contact met me op of bestel direct je kaart!