Kaarten uit de shop

Deze ontwerpen zijn al helemaal klaar. Het ontwerp, papierkeuze en afwerking zijn al helemaal op elkaar afgestemd. Alle ontwerpen pas ik gratis naar wens aan. Bovendien vind je in de shop alle extra benodigdheden als enveloppen, sluitzegels, labels en accessoires. Graag eerst een sample ontvangen? Geen probleem. Neem dan even contact met met op.

De werkwijze bestaat globaal uit de volgende stappen:

#1 Kies een kaart

Ben je enthousiast over één van mijn ontwerpen? Je kunt de kaart selecteren en het aantal aanpassen. Na het kiezen van de kaart kun j de bijbehorende stationery kiezen uit de shop.

Graag eerst een sample ontvangen? Geen probleem. Neem dan contact met me op.

 

#2 Informatie en wensen

Na het kiezen van de kaart ga je door naar het afrekenscherm. Hier kun je al je informatie en wensen kwijt.

 

#3 Aan de slag

Als ik alle informatie en de order heb ontvangen, ga ik met jullie eigen unieke ontwerp aan de slag. Dit ontwerp stuur ik per e-mail door. Wijzigingen zijn op ieder moment mogelijk.

#4 Proefdruk en enveloppen

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp laat ik een proefdruk maken bij de drukker, dat jullie kunnen vasthouden, voelen en ervaren. Een proefdruk is altijd gratis. Heb je verdere stationery besteld zoals enveloppen, touw of sluitzegels? Dan stuur ik deze ook meteen mee.

#5 De kaart

Voordat ik de kaarten bij de drukker laat maken ontvangen jullie nog een laatste digitale versie. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Hiervoor zijn jullie zelf eindverantwoordelijk. Na een definitief akkoord laat ik de kaarten voor jullie drukken.

Interesse in een bestaand kaartje uit de webshop?  Neem snel contact met me op of bestel direct je kaart!