Kaarten uit het stappenplan

In het stappenplan maak je een keuze uit een aantal kaartjes, waarna je de papiersoorten kunt aanpassen naar eigen smaak. Uiteraard zijn jullie wensen de basis voor het ontwerp. Een themabruiloft? Een terugkerende kleur in het babykamertje? Een inspirerende tekst of quote? Ik verwerk het graag in jullie eigen unieke ontwerp. Bovendien vind je in het stappenplan alle extra benodigdheden als enveloppen, sluitzegels, labels en accessoires. Zo heb je alles compleet in dezelfde stijl!  Graag eerst een sample ontvangen? Geen probleem. Neem dan even contact met met op.

De werkwijze bestaat globaal uit de volgende stappen:

#1 Kies een kaart en bijbehorende stationery

Ben je enthousiast over één van mijn ontwerpen? Je kunt de kaart selecteren en het formaat, papiersoort en aantallen aanpassen. Na het kiezen van de kaart kun je de bijbehorende stationery kiezen. Een bijpassende evenlop, matchende sluitzegels. Je kunt de kaart helemaal uitbreiden tot een compleet op elkaar afgestemd pakketje.  Graag eerst een sample ontvangen? Geen probleem. Neem dan contact met me op.  

#2 Informatie en wensen

Na het kiezen van de kaart en stationery kun je je gegevens en je wensen achterlaten. Indien gewenst neem ik contact met jullie op om jullie wensen te bespreken en mogelijkheden te bespreken. Een themabruiloft? Een terugkerende kleur in het babykamertje? Een inspirerende tekst of quote? Ik verwerk het graag in jullie eigen unieke ontwerp  

#3 Contact

Per mail of per telefoon neem ik contact met jullie op om jullie wensen te bespreken. Na het gesprek stel een offerte voor jullie op die jullie per mail van mij ontvangen.

#4 Aan de slag

Als ik alle wensen en de een akkoord op de offerte heb ontvangen, ga ik met jullie eigen unieke ontwerp aan de slag. Dit ontwerp stuur ik per e-mail door. Wijzigingen zijn op ieder moment mogelijk.

#4 Proefdruk en enveloppen

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp laat ik een proefdruk maken bij de drukker, dat jullie kunnen vasthouden, voelen en ervaren. Een proefdruk is altijd gratis. Met de proefdruk stuur ik de enveloppen mee, zodat je die vast kunt schrijven. Heb je verdere stationery besteld zoals touw of sluitzegels? Dan stuur ik deze ook meteen mee.

#5 De kaart

Voordat ik de kaarten bij de drukker laat maken ontvangen jullie nog een laatste digitale versie. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Hiervoor zijn jullie zelf eindverantwoordelijk. Na een definitief akkoord laat ik de kaarten voor jullie drukken.

Interesse in een een kaart en bijbehorende stationery? Neem snel contact met me op of of bekijk de mogelijkheden in het stappenplan!