Ankie heeft in een korte tijd een kaartje op maat voor ons weten te maken waar we enorm tevreden over ze zijn. Ze is goed bereikbaar, snel en luistert naar de klantwens en weet deze door te vertalen naar een mooie kaart. Nogmaals dank!

 
Paulien en Adzer

Wij zijn heel blij met onze geboortekaartjes! En ook met de service. We kregen steeds heel snel reactie van Ankie en een nieuwe versie zat ook steeds snel in onze mailbox. Fleur en Koen

Wauw dikke chapeau voor Ankie! Het geboortekaartje van Boaz was, strak, uniek, niet standaard en de perfecte kleur. De communicatie verliep snel en duidelijk. Een dikke pluim voor Ankie!

Menno en Rian

Super blij met ons geboortekaartje van Bobby. Goede communicatie en mooi design. Wij raden het iedereen aan!

Freek en Marlou

We hebben fijn samen gewerkt met Ankie. We hebben heel veel complimenten gekregen op ons kaartje. Kortom wij zijn erg tevreden! Willem en Lisette

Onze ervaring met Lab 1823 / Ankie is echt geweldig. We zijn heel blij met het originele geboortekaartje voor onze dochter Fien. De communicatie met Ankie verliep heel snel en soepel. Ze dacht heel fijn mee en de kaarten waren er super snel.

Toon en Anneloes

Wij zijn hartstikke blij met het resultaat en hoe het kaartje vorm heeft gekregen op basis van onze wensen. De reacties die we krijgen zijn ook alleen maar leuk! Van begin tot eind een uitstekende service, hier kunnen andere bedrijven zeker wat van leren! Een absolute aanrader!  Remon en Annelies

Het geboortekaartje voor Noud is precies geworden zoals we voor ogen hadden

Hartstikke bedankt voor ontwerp! 
Angela en Mark

Super blij met het geboortekaartje van onze zoon Siem! Het ontwerp hiervan gewonnen met de Facebook/Instagram actie! Super blij hoe we samen het kaartje ontworpen hebben.. Toen onze zoon er was, een snelle levering van het kaartje!
Ankie bedankt!  Fred en Nicole

Super tevreden zijn wij met het geboortekaartje voor onze dochter Roos. Complimenten voor het meedenken, ontwerp en de service… Ik zou Lab1823 bij iedereen aanraden. Ankie nogmaals bedankt. 
Gerwin en Els

Wat zijn wij blij met ons geboorte kaartje voor ons zoontje Mees. Ankie heeft het kaartje naar onze wens ontworpen! Ze heeft mee gedacht en nam de tijd om te komen tot een voor ons perfect eindresultaat! 
Lab1823 super! 
Vincent en Evelien